Kick-off voor verkoopcampagne

In het zuidelijkste puntje van Haarlem ontstaat een uniek project! Aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg, op de hoek van het Spaarne en de Ringvaart, kun je binnenkort prachtig wonen: buiten en toch vlak bij de stad. Alle woningen hebben een weids uitzicht, over het water, over de landerijen en de polder.

In oktober organiseerde Wibaut een kick-off voor de verkoop van de nieuwbouwwoningen van het project Haarlem Buiten. Een eerste moment om alle belangstellenden te informeren over het woningaanbod op deze prachtige plek. Het is een preview waarbij de focus ligt op informeren, enthousiasmeren en feedback vragen.

Unieke projectstijl

Voor Haarlem Buiten creëerden wij een unieke projectstijl die doelgroep en woning met elkaar verbindt. In deze fase van het project, waar aanpassingen nog mogelijk zijn, was het de uitdaging om een goede indruk te geven van de woningen zonder de nadruk te leggen op de details. Met schetsen, sfeerfotografie en illustraties is dat erg goed gelukt. Tijdens de aanloop naar de preview hebben vele belangstellenden zich aangemeld via de projectwebsite.

Plattegronden

Doede Jaarsma

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Doede